Op goede voet

Op goede voet

Al ruim honderd jaar heeft ons bedrijf ervaring op het gebied van schoenreparaties.

Schoenenservice

Al ruim honderd jaar heeft ons bedrijf ervaring op het gebied van schoenreparaties. Dat doen we nu uiteraard met ultramoderne machines. Dat vraagt nog steeds wel om vakmanschap. En dat hebben we in ruimte mate. Overgeleverd van generatie op generatie.

Zorgvuldigheid en kwaliteit staan voorop. Daarom kunnen wij niet meer werken volgens het ‘klaar terwijl u wacht systeem’. Een zorgvuldige reparatie vergt tijd. Variërend van enkele uren tot enkele dagen. Indien de situatie het toelaat kunnen wij u misschien sneller van dienst zijn. Onze vaste klanten waarderen deze manier van werken. Nieuwe klanten zien al snel de voordelen. Onze klanten komen niet alleen uit Maassluis maar ook uit de wijde omgeving.

Fournituren en onderhoud

In onze reparatie-winkel vindt u ook een ruime sortering onderhoudsartikelen en fournituren; veters, beschermingsmiddelen tegen regen en vuil, schoenborstels, schoensmeer en schoenverf, schoenlepels, inlegzolen, steunzolen en onderhoudsmiddelen voor lederen kleding en bankstellen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Klompen en slippers

Verder verkopen wij de speciale klompen van het bekende Zweedse merk ‘Strövels’, verkrijgbaar met open of gesloten hiel in de kleuren zwart. Voorzien van kunststof loopzool, geschikt voor nat en glad werk. Ook flexibele klompen van het merk ‘Strövels’

Op het gebied van herenslippers bieden wij van het merk ‘Pediflex’ het model “zweedse muil” aan in de kleuren zwart en bruin.

Concept & Realisatie: Lettow Studios