Op orde

Op orde

Portemonnees, portefeuilles, tassen, koffers en tassen voor documenten; ze zijn allemaal onmisbaar om ons leven op orde te houden. Booster Service Centrum heeft daarvoor een uitgebreid assortiment van diverse merken en prijsklassen.

Portemonnees

Voor zowel de ‘grote’ als de ‘kleine’ beurs hebben wij een groot assortiment portemonnees. Variërend van de eenvoudige ‘knijpbeurs’ tot de zeer uitgebreide ‘koopmansportemonnee’. Ook in portefeuilles hebben wij een ruime keuze. U vindt bij ons diverse merken waaronder Castelijn & Beerens, De Rooij, Double D, Beagle, Lou Lou en Camel.

Damestassen

Ons assortiment damestassen is groot. Smaken verschillen nu eenmaal en daarom hebben we allerlei soorten tassen; van klein tot groot, van conservatief tot modern en hip, voor jong en oud. Dus is de kans bij ons te slagen groot, zowel voor privé als zakelijk gebruik. In de winkel vindt u veel bekende merken als MLC (My Lady), Burkely, Bear Design, De Rooij, Double D, Enrico Benetti, Beagle, Lou-Lou en Hi-di-Hi en Lois om er maar een paar te noemen.

Ook voor de heren

De ‘digitale revolutie’ kent zijn beperkingen. Naast het notebook spelen de ‘papieren’ documenten nog steeds een belangrijke rol in zakelijke transacties. Die vragen om een representatief ‘vervoermiddel’ in de vorm van koffertjes of (laptop)tassen. Met natuurlijk ruimte voor eigentijdse accessoires. Met een zakelijke of sportieve uitstraling. Ook hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment waaronder de bekende merken Samsonite, Eastpak, Castelijn en Beerens, Davidts Design, MLC (My Lady), Burkely en Camel

Concept & Realisatie: Lettow Studios