Op reis

Op reis

Iedere reiziger stelt andere eisen aan zijn bagage. De een reist omdat hij op vakantie gaat, de ander voor zijn werk. Met het vliegtuig, de trein of de auto. Voor iedere reiziger en type reis is er een passende koffer of tas. Ons deskundig personeel helpt u graag bij het maken van de juiste keuze uit ons zeer brede assortiment.

Reiskoffers

Wij zijn gespecialiseerd in de merken Samsonite, Decent en Davidts Design. Naast deze ‘toppers’ vindt u in onze zaken- en reizenwinkel ook andere merken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. U vindt bij ons een uitgebreide collectie van zowel ‘zachte’ koffers als harde; de zogenoemde schalenkoffers. Onze deskundige medewerkers leggen u met alle plezier de voor- en nadelen van beide typen uit en kunnen u ook vertellen wat wel of niet is toegestaan als handbagage in de vliegtuigcabine. Bijpassende reistassen en beautycases van hetzelfde of een ander merk zijn er ook te kust en te keur.

Reistassen

Wij hebben tevens een breed assortiment reistassen. Tassen met handige opbergvakken voor documenten en andere benodigdheden. Prettig draagbare tassen en tassen op wielen, die behalve op reis ook zijn te gebruiken naar kantoor en bezoek aan klanten. Hier heeft u o.a. keus uit de merken; Eastpak, Samsonite, Davidt’s Design, Enrico Benetti, Wimona en Camel Active.

Rugzakken

Booster Service Centrum heeft een groot assortiment rugzakken voor verschillende doelgroepen. Voor de sportieve wandelaar van merken als Camel Active en Eastpak. Maar ook leuke felgekleurde rugzakjes voor de allerkleinsten en rugzakken voor middelbare scholieren.

Concept & Realisatie: Lettow Studios