Op slot

Op slot

Booster Service Centrum sleutelservice kan voor bijna alle merken auto’s contact- en portiersleutels uit voorraad leveren.

Huissleutels

Wij hebben de meest geavanceerde machines om allerlei typen sleutels te kunnen dupliceren. Dat gebeurt onder het motto ‘klaar terwijl u kijkt of winkelt’. Ook kunnen wij uw sloten – bijvoorbeeld in een appartementengebouw met één gemeenschappennlijke ingang – van een sluitsysteem voorzien waarbij één centrale sleutel op alle algemene sloten past en alle andere deuren elk met een eigen sleutel te openen zijn. Hierop zijn vele andere variaties mogelijk. Ook vervangen of plaatsen wij uw sloten, indien er sprake mocht zijn van ‘extra’ beveiliging.

Autosleutels (met transponder)

an Booster Sleutelservice kan voor bijna alle automerken contact- en portiersleutels uit voorraad leveren. Heeft u een gebroken sleutel? Voor ons is dat geen probleem. Wij maken een nieuwe terwijl u wacht. Autosleutel kwijt? Met behulp van het sleutelnummer is het mogelijk om een nieuwe sleutel voor u te maken. Ook moderne elektronische sleutels voor auto’s met een startonderbreker kunnen wij in veel gevallen voor u dupliceren en programmeren.

Er vindt regelmatig belangrijke uitbreiding en updating van onze transpondermachine plaats. Wij zijn dus in staat om heel veel soorten autosleutels te maken.

Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd (tijdens openingstijden) bellen op nummer: 010-5919840

Klik hier om te kijken of wij uw autosleutel kunnen dupliceren:

www.autosleutels.com

Brandkastsleutels

Bij Booster Service Centrum sleutelservice kunt u ook (beperkt) terecht voor sleutels voor alle merken brandkasten.

Sinds 1 januari 2019 is onze eigen actieve buitendienst van de 24/7 sleuteldienst gestopt. Momenteel werken wij samen met PROLOCK hang & sluitwerk projecten.

… 24 uur sloten service bij huissleutels kwijt – huissleutels verloren – huissleutels afgebroken, huissleutels gestolen…HELAAS wij kunnen u daarbij niet meer van dienst zijn.
Mocht u onverhoopt uw huis niet in kunnen en ‘buiten’ komen te staan: Bij problemen kunt u altijd een beroep doen op PROLOCK hang & sluitwerk projecten. De speciale (24 uur) slotenservice biedt in de meeste gevallen direct een oplossing. Dankzij hun kennis en ervaring kunnen zij er vrijwel altijd voor zorgen dat ‘deuren opengaan die voor anderen gesloten blijven’.

Is uw sleutel afgebroken, zit uw sleutel binnen in het slot, zijn uw sleutels gestolen, heeft u uw sleutels verloren of doet uw slot het niet meer? Onze slotenmaker krijgt uw deur weer open, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Ook als u uw sloten wilt vervangen of u wilt uw huis of bedrijf laten beveiligen door middel van gekeurde sloten bent u hier op het juiste adres.

Voor meer informatie tijdens openingstijden: 010-5919840. Na sluitingstijd kunt u alleen gebruik maken van een speciaal 06-nummer voor problemen i.v.m. buitensluiting van uzelf, oftewel contact zoeken met een 24/7 dienst. Het nummer hiervoor is 06-54710832. (dit nummer is van PROLOCK hang & sluitwerk projecten)

Naamplaten

Naast uw veilig af te sluiten voordeur hangt natuurlijk een aantrekkelijk naambord of naamplaatje. Bij Booster Service Centrum kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment. Variërend van zeer eenvoudig tot heel chique. U kunt ook uw eigen ontwerp bij ons laten maken.

Concept & Realisatie: Lettow Studios