Over ons

Over ons

Al meer dan 100 jaar een vertouwd adres

Booster Service Centrum lederwaren en schoenservice is sinds jaar en dag een begrip in Maasluis en wijde omgeving. Niet verwonderlijk, want het bedrijf bestaat in 2015 al 107 jaar. Al drie generaties heeft Booster Service Centrum zijn uitstekende reputatie te danken aan kwaliteit, vakmanschap en een uitmuntende service.

Iedere generatie drukte zijn eigen stempel op het bedrijf. Daardoor is Booster Service Centrum steeds met zijn tijd meegegaan. Grootvader Jan begon 11 juni 1908 met een schoenreparatiebedrijf. Diens zoon Jan voegde daar in de jaren zestig van de vorige eeuw de verkoop van lederwaren aan toe. In de loop der tijd werd het assortiment steeds verder uitgebreid. De derde generatie, bestaande uit David en Cor pakte samen met hun echtgenotes Mineke en Ria de zaken in winkelcentrum Koningshoek 1998 grootscheeps aan.

Na de benodigde grondige verbouwingen bestaat het bedrijf nu uit drie winkels. Elk met een eigen karakter en assortiment. Om up-to-date te blijven worden bovendien regelmatig de allernieuwste machines voor schoenreparaties en het dupliceren van sleutels aangeschaft.

Schoenreparaties en kopiƫren van sleutels gebeuren met zorg en vakmanschap. In de twee andere winkels staat vakmanschap voor kennis van zaken en deskundig advies. Waarvoor u ook binnenstapt bij Booster Service Centrum; u bent verzekerd van een uitstekende service.

Voorop staat altijd dat de klant tevreden de deur uitgaat. Want bij Booster Service Centrum weten ze dat een tevreden klant altijd terugkomt. En dat nu al meer dan een eeuw lang!

Concept & Realisatie: Lettow Studios